Doe de gratis offertecheck en wij gaan voor u kijken of we nog meer kunnen besparen.

Doe de offertecheck »

Home » Dakisolatie

Dakisolatie

Het isoleren van het dak kan een enorm besparingsvoordeel met zich mee brengen. Dit alles hangt af van het type dak en of er direct gestookt word op deze verdieping. Het comfort zal aanzienlijk toenemen aangezien de oppervlakte temperatuur van het dak enorm zal stijgen. Zo zit u er dus in de winter lekker warm bij.


Het isoleren van daken is vrij complex. Dit heeft te maken met de werkruimte, type dak en materialen waar uit het dak bestaat. Het is belangrijk om te kijken naar de isolatiewaarde “R” van het materiaal. Ook moet er een juiste dampwerking worden toegpast. Over het algemeen zijn alle daken te isoleren. Het ene product leent zich beter voor een bepaald type dak dan het andere.


Er zijn verschillende soorten van dakisolatie die onafhankelijk isolatie advies toepast. De meest voorkomende zijn;

  • Tussenvloerisolatie wol/parels
  • Isoleren met een purschuim
  • Isoleren met glas/steenwol
  • Isoleren met een isolatieplaat

Ook deze zijn weer onder te verdelen in verschillende soorten materiaal. Tevens bieden wij de mogelijkheid het dak voor u af te werken. Samen met de onafhankelijke expert gaan we kijken wat de beste oplossing is voor uw wensen en type dak. Onafhankelijk Isolatie Advies is niet product gestuurd en kiest samen met u voor de beste oplossing.

Meer weten over woningisolatie en de mogelijkheden?

Wij zijn echte vakidioten en vertellen u er graag alles over. In onze kennisbank vindt u alle informatie. En heeft u toch nog een vraag neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Wilt u meer informatie over de isolatie mogelijkheden voor uw woning? Wilt u weten hoeveel voordeel het u oplevert? Wij rekenen het graag voor u uit. Neem contact met ons op en vraag een advies op maat aan. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

De voordelen van isolatie

Direct fors besparen op uw energierekening

Direct meer wooncomfort

Een beter energielabel voor uw woning

Waardevermeerdering van uw woning

Een gezonder binnenklimaat

Schimmel en vocht zijn verleden tijd

Onze werkwijze

1. U vraagt een adviesgesprek aan

U vraag een gratis adviesgesprek aan middels het inschrijfformulier op onze contactpagina. Dit is geheel vrijblijvend.

2. Persoonlijk contact met een specialist

Onze isolatieadviseur neemt binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen en uw wensen in kaart te brengen om zo een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

3. Inspectie op locatie

Onze adviseur komt bij u op bezoek om aan de hand van uw wensen een opname te doen van uw woning. Dit adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

4. Uw ontvangt een offerte op maat

Na het adviesgesprek krijgt u binnen 3 dagen een advies voorzien van een vrijblijvende offerte per e-mail toegestuurd. Bij akkoord plannen we direct een datum voor uitvoering van de werkzaamheden.