Doe de gratis offertecheck en wij gaan voor u kijken of we nog meer kunnen besparen.

Doe de offertecheck »

Gevel reiniging/impregneren

Home » Spouwmuurisolatie » Gevel reiniging/impregneren

Gevel reiniging en impregnatie

Goede gevelreiniging verlangt een gedegen kennis van de ondergronden, het type vervuiling en de verschillende reinigingstechnieken. Wij hebben deze kennis in huis. Wij maken gebruik van drie verschillende technieken: chemisch reinigen, softstralen en kokendheet water. Vooraf voeren we tests uit om te bepalen welke techniek het meest geschikt is.


Impregneren van de gevel verlengt de levensduur van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk. Vaak gaat impregneren samen met softstralen en voegen. Eerst stralen wij de gevel om een schoon oppervlak te krijgen, daarna brengen wij de voegen opnieuw aan en tot slot impregneren wij de gevel, om deze weer voor jaren weer- en windbestendig te maken.

Meer weten over woningisolatie en de mogelijkheden?

Wij zijn echte vakidioten en vertellen u er graag alles over. In onze kennisbank vindt u alle informatie. En heeft u toch nog een vraag neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Wilt u meer informatie over de isolatie mogelijkheden voor uw woning? Wilt u weten hoeveel voordeel het u oplevert? Wij rekenen het graag voor u uit. Neem contact met ons op en vraag een advies op maat aan. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

De voordelen van isolatie

Direct fors besparen op uw energierekening

Direct meer wooncomfort

Een beter energielabel voor uw woning

Waardevermeerdering van uw woning

Een gezonder binnenklimaat

Schimmel en vocht zijn verleden tijd

Onze werkwijze

1. U vraagt een adviesgesprek aan

U vraag een gratis adviesgesprek aan middels het inschrijfformulier op onze contactpagina. Dit is geheel vrijblijvend.

2. Persoonlijk contact met een specialist

Onze isolatieadviseur neemt binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen en uw wensen in kaart te brengen om zo een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

3. Inspectie op locatie

Onze adviseur komt bij u op bezoek om aan de hand van uw wensen een opname te doen van uw woning. Dit adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

4. Uw ontvangt een offerte op maat

Na het adviesgesprek krijgt u binnen 3 dagen een advies voorzien van een vrijblijvende offerte per e-mail toegestuurd. Bij akkoord plannen we direct een datum voor uitvoering van de werkzaamheden.