Doe de gratis offertecheck en wij gaan voor u kijken of we nog meer kunnen besparen.

Doe de offertecheck »

Home » Over ons

Onafhankelijk Isolatie Advies meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring!

Onafhankelijk Isolatie Advies is een isolatieadvies bureau met bouwkundig adviseurs welke gespecialiseerd zijn in woning isolatie. Door de ruim 40 jaar ervaring in de na-isolatie branche en de uitstekende contacten binnen de isolatiewereld vinden onze adviseurs van Onafhankelijk Isolatie Advies het de kunst kennis en kunde om te zetten naar adviezen waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de woning centraal staan. Doordat wij met diverse met zorg geselecteerde uitvoeringspartners werken kunnen wij vrijwel alle mogelijkheden voor woningisolatie aanbieden. Hierdoor zijn wij niet product gestuurd maar kunnen wij kijken welk oplossing het beste is voor uw woning. Op deze manier krijgt u een echt objectief isolatie advies.

Hoe werken wij?

 1. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken om uw wensen met betrekking tot het isoleren van uw woning te inventariseren
 2. Wij onderwerpen uw woning aan een nauwkeurig technisch onderzoek om de mogelijkheden van de woning te bepalen
 3. Wij nemen met u de mogelijkheden voor het  isoleren van uw woning door, aan de hand daarvan stellen wij voor u een plan van aanpak op
 4. Wij doen u aan de hand van het opgestelde plan van aanpak op basis van de afspraken die wij hebben met onze uitvoerende partners een concurrerende aanbieding conform uw wensen en de mogelijkheden van de woning
 5. Na akkoord van de offerte zullen wij de juiste partij informeren en een uitvoer datum naar uw wens vast laten leggen

Waarom onafhankelijk isolatie advies?

Het verzorgen van een goed isolatie advies is altijd maatwerk. Door dat wij kunnen putten uit een breed assortiment aan producten en isolatiesystemen zorgt dat ervoor Onafhankelijk Isolatie altijd de isolatie oplossing in huis heeft welke aansluit bij uw woning. Naast onze uitgebreide mogelijkheden aan isolatie systemen, hebben onze adviseurs jarenlange ervaring in het uitbrengen van adviezen voor woning isolatie en verzorgen wij altijd een goed technisch onderbouwd advies. Doordat wij ons werk breder en op een andere manier kunnen organiseren in vergelijking tot de meeste isolatie bedrijven, zijn wij in staat zeer concurrerende offertes voor woning isolatie uit te brengen zonder concessies te doen op de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Onafhankelijk isolatie advies in het kort:

 • Onafhankelijk en eerlijk advies
 • Adviseurs met jarenlange ervaring in de isolatiebranche
 • Wij werken enkel met de meest gerenommeerde partners
 • Alles volgens certificeringrichtlijnen
 • Meest complete product aanbod
 • Altijd minimaal 10 Jaar Garantie
 • Beste product voor de beste prijs

Enthousiast geworden over verfrissende aanpak? Vraag hier vrijblijvend een advies gesprek aan!

Onafhankelijk Isolatie Advies subsidie service

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij de mogelijkheid om voor onze klanten de ISDE subsidie op isolatie maatregelen aan te vragen. Doordat alle producten die wij voeren in de ISDE subsidie zijn opgenomen kunnen wij u altijd van een advies inclusief offertes voorzien waarmee u aanspraak maakt op de ISDE subsidie. Meer over de ISDE subsidie kunt u vinden op.

https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde/woningeigenaren

Onze uitvoeringspartners

Iso Solution

Meer weten over woningisolatie en de mogelijkheden?

Wij zijn echte vakidioten en vertellen u er graag alles over. In onze kennisbank vindt u alle informatie. En heeft u toch nog een vraag neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Wilt u meer informatie over de isolatie mogelijkheden voor uw woning? Wilt u weten hoeveel voordeel het u oplevert? Wij rekenen het graag voor u uit. Neem contact met ons op en vraag een advies op maat aan. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

De voordelen van isolatie

Direct fors besparen op uw energierekening

Direct meer wooncomfort

Een beter energielabel voor uw woning

Waardevermeerdering van uw woning

Een gezonder binnenklimaat

Schimmel en vocht zijn verleden tijd

Onze werkwijze

1. U vraagt een adviesgesprek aan

U vraag een gratis adviesgesprek aan middels het inschrijfformulier op onze contactpagina. Dit is geheel vrijblijvend.

2. Persoonlijk contact met een specialist

Onze isolatieadviseur neemt binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen en uw wensen in kaart te brengen om zo een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

3. Inspectie op locatie

Onze adviseur komt bij u op bezoek om aan de hand van uw wensen een opname te doen van uw woning. Dit adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

4. Uw ontvangt een offerte op maat

Na het adviesgesprek krijgt u binnen 3 dagen een advies voorzien van een vrijblijvende offerte per e-mail toegestuurd. Bij akkoord plannen we direct een datum voor uitvoering van de werkzaamheden.