Doe de gratis offertecheck en wij gaan voor u kijken of we nog meer kunnen besparen.

Doe de offertecheck »

Isolatiecollectief Groningen

Home » Blog » Isolatiecollectief Groningen
Isolatiecollectief Groningen

Het nieuwe isolatiecollectief in Groningen van Onafhankelijk Isolatie Advies!

Onafhankelijk Isolatie Advies organiseert een hernieuwd isolatiecollectief Groningen. Dit om zo aantrekkelijke kortingen te kunnen bieden op diverse vormen van na-isolatie. Door samen met onze uitvoeringspartners zoveel mogelijk opdrachten te concentreren in een zoveel mogelijk isolatie opdrachten in een geconcentreerde regio kan er door onze isolatie adviseurs efficiënt gewerkt worden met betrekking tot doen van goede isolatie opnames en kunnen er veel gedegen adviezen worden uitgebracht. Dit werkt daarna door naar de uitvoeringspartners. Grote volumes aan opdrachten in een geconcentreerde regio worden namelijk onder minder tijdsdruk beter en efficiënter uitgevoerd. Daarnaast word er bespaart op reisafstanden en reistijd waardoor er aantrekkelijke kortingen door berekend worden naar de klant.

Hoe werkt het isolatie collectief Groningen?

Onafhankelijk Isolatie Advies vind het belangrijk om gedegen goed onderbouwde adviezen te geven. Hiervoor voorzien wij in geheel vrijblijvende adviesgesprekken. Het is belangrijk om elke woning waar een isolatie advies voor uitgebracht wordt aan een technisch goed te onderzoeken. Dit doen wij door deze adviesgesprekken te koppelen aan een technisch onderzoek van de woning. Tijdens een adviesgesprek zullen onze adviseurs altijd kritisch de mogelijkheden van de woning inventariseren, deze presenteren aan de bewoners en een oplossing aanbieden waarin de wensen van de bewoner en de mogelijkheden van de woning zoveel mogelijk bij elkaar gebracht zijn. Dit kunnen wij doordat wij met de meest gerenommeerde isolatiebedrijven van Nederland samenwerken. Zij hebben zeer veel ervaring in vrijwel elke discipline van het na-isolatie vak en zijn ook volledig gecertificeerd.

Wilt u ook gebruik maken van een adviesgesprek voor het isolatiecollectief Groningen kunt u dit op onze website via het contact formulier doen door deze link aan te klikken.

Isolatiecollectief en subsidie!

Vanaf 04 januari 2021 is er subsidie aan te vragen op woning isolatie middels de ISDE subsidie regeling. Wij helpen woningeigenaren en VvE’s bij het gehele proces van het verkrijgen van het juiste advies m.b.t. woning isolatie, het uitvoeren van de isolatie maatregelen tot en met het aanvragen van de ISDE subsidie.

Meer weten over het isolatiecollectief? www.isolatiecollectiefgroningen.nl

Maak gebruik van onze offertechecker!

Heeft u een offerte van een isolatie partij liggen en toch behoefte dat er nog even naar gekeken wordt? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze offertechecker. Wij kijken zeer zorgvuldig en kritisch naar de offerte die u gekregen heeft en kunnen u wellicht een betere aanbieding doen.

Waarom onafhankelijk isolatie advies

Onafhankelijk en eerlijk advies

Meest complete productaanbod

10 jaar garantie

De beste producten voor de beste prijs

Echte vakidioten met meer dan 20 jaar ervaring