Doe de gratis offertecheck en wij gaan voor u kijken of we nog meer kunnen besparen.

Doe de offertecheck »

Kennis van isolatie voor een goed advies

Home » Blog » Kennis van isolatie voor een goed advies

Kennis van belang voor het isoleren van een kippenschuur

Een mooi praktijk voorbeeld hoe essentieel kennis van de materie m.b.t. isolatie voor een goed advies is. Deze kippenhouder heeft de daken van zijn schuren laten vervangen voor goed geïsoleerde daken. Dit met de gedachte dat het makkelijker zou worden de schuur op temperatuur te krijgen in de koude periode van het jaar. Alleen nu liep in de afgelopen koude periode het water in plassen van de muren.

Een mooi voorbeeld van hoge dampdruk, koude muren, en niet kunnen ventileren omdat de schuur dan helemaal niet meer op temperatuur komt. Hierdoor fungeert deze muur nu als een groot dauwpunt bij winterse omstandigheden.

Gevolg de kippen staan bij winterse omstandigheden in grote plassen water en de muren beginnen grote mate aan schimmelvorming te vertonen. Een groot probleem voor deze ondernemer! Gelukkig hebben wij deze kippenhouder goed uit kunnen leggen wat er hier gebeurt en daar een passend verbetervoorstel voor kunnen maken.

Onderscheidend vermogen Onafhankelijk Isolatie Advies

Onafhankelijk Isolatie Advies vind het belangrijk om de basis voor deze problematiek te kunnen begrijpen en te onderbouwen aan onze klanten. Door onze jaren lange ervaring op elk gebied in de na-isolatie wereld hebben wij veel mogen zien en leren uit dit soort praktijk situaties. Al deze praktijk situaties hebben ons geleerd onder welke omstandigheden welke isolatie oplossingen ingezet kunnen worden en welke randfactoren hier een rol in spelen.

Dit helpt ons in het zowel voor particuliere woningbezitters als zakelijk vastgoed een gedegen advies te geven. Daarnaast zorgt ons netwerk van gerenommeerde partners ervoor dat wij ook concreet invulling kunnen geven aan de adviezen die wij uitbrengen. Voor Onafhankelijk Isolatie Advies is het kunnen beredeneren van de problematiek achter een bepaald isolatievraagstuk en vanuit daaruit de oplossing gaan bedenken de basis voor het geven van het beste isolatie advies.

Heeft u een isolatievraagstuk waar u graag een gedegen isolatie advies voor wil ontvangen? Neem dan contact met ons op

Maak gebruik van onze offertechecker!

Heeft u een offerte van een isolatie partij liggen en toch behoefte dat er nog even naar gekeken wordt? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze offertechecker. Wij kijken zeer zorgvuldig en kritisch naar de offerte die u gekregen heeft en kunnen u wellicht een betere aanbieding doen.

Waarom onafhankelijk isolatie advies

Onafhankelijk en eerlijk advies

Meest complete productaanbod

10 jaar garantie

De beste producten voor de beste prijs

Echte vakidioten met meer dan 20 jaar ervaring